"Таких, як я, сотні": Мати ліквідованого у Макіївці "мобіка" записала жалісливе звернення до Путіна (відео)

Мати ліквідованого в Макіївці росіянина, якого мобілізували до армії РФ восени, записала звернення до кремлівського диктатора Володимира Путіна. Вона заявила, що її син не перебуває у списках загиблих, а командування просто ігнорує родичів "демобілізованих" окупантів, передають Патріоти України.

Жінка припустила, що це відбувається через те, що виплачувати їм гроші ніхто не збирається. Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі "Рада матерів та дружин".

"Я вирішила записати це звернення з низки причин. По-перше, нас повністю ігнорує командування, не хочуть з нами спілкуватися. Тому я вирішила звернутися одразу до президента. Як глава Федерації, ви зобов'язані пояснити, де наші діти, чоловіки, родичі. Мій син не перебуває у списках загиблих, але він із 31.12.2022 не виходить на зв'язок. Він був у Макіївці. Ніхто нам досі не може пояснити, що з нашими рідними", – сказала жінка.

Вона також зажадала у Путіна пояснень і закликала розібратися в цій ситуації. "Володимире Володимировичу, ви, як відповідальний, зобов'язані пояснити. Ми стукаємо в усі двері – і немає жодної реакції! Ви забрали наших рідних із сімей, а тепер вдаєте, що нічого не відбувається?! Щоб не виплачувати гроші за загиблих?! Таких, як я, сотні матерів! Просимо надати інформацію про наших рідних", – додала мати "мобіка".

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...