"Таких набоїв на заняттях не видавали": На Чернігівщині в учбовому центрі застрелився 25-річний військовий

У п'ятницю, 2 квітня, застрелився один із військовослужбовців контрактної служби в навчальному центрі "Десна", що у Чернігівській області. Про це інформують Патріоти України із посиланням на повідомлення навчального центру у Facebook.

Наголошується, що військовий здійснив постріл собі у голову з АК-74. Нині причина такого вчинку з'ясовується. Військовий був 1996 року народження. Він характеризувався як тихий, спокійний одинак, також був не конфліктним.

"Наразі працює слідча група Козелецького райвідділку Національної поліції України в Чернігівській області", – повідомили у навчальному центрі. Також зауважується, що кулю для пострілу військовик заготував раніше. "Попередня перевірка боєприпасів та гільзи з місця події показала, що набої цієї серії на заняттях не видавалися", – додали у центрі.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...