Таліби застрелили вагітну поліцейську на очах у її сім’ї, - ЗМІ

Бойовики угруповання «Талібан», яке оголосило про захоплення влади в Афганістані, застрелили жінку-поліцейського Бану Неґар на очах у її сім’ї в центральному місті Чагчаран. Жінка була на восьмому місяці вагітності. Про це розповіли родичі загиблої та свідки вбивства на умовах анонімності, повідомляють Патріоти України.

Вони бояться, що таліби можуть помститися їм. Подробиці вбивства Неґар наразі точно невідомі. У суботу, 4 вересня, до будинку, де жінка жила із сім’єю, приїхали троє невідомих, що говорили арабською. Вони зв’язали людей, обшукали будинок, після чого застрелили поліцейську на очах у її родичів.

Сім’я загиблої надала BBC фото з місця вбивства, де, як пише видання, «видно кров, розбризкану по стіні в кутку кімнати, й тіло з украй спотвореним обличчям». «Талібану» заявив родичам, що розслідує обставини вбивства Неґар.

Це не перше свідчення жорстокості «Талібану» щодо жінок. Раніше CNN розповідало, як бойовики угруповання вбили жінку, бо та не змогла приготувати їжу для 15 бійців. А напередодні таліби розігнали мирний марш жінок.

Джерело: ВВС

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...