Таліби зазнали невдачі, атакувавши волелюбну афганську провінцію Панджшер, котра відмовилась визнати перемогу ісламістів (відео)

Місцевим воякам, загартованим у боях ще з радянськими окупантами, вдалося відбити наступи, але сутички тривають, повідомляють Патріоти України з посиланням на TOLO News.

За даними видання, таліби нападають з декількох напрямків одночасно.

У соціальних мережах з'явилося відео входу в Панджшерську ущелину, через який таліби хочуть потрапити далі у провінцію. Автор ролика стверджує, що сили опору обладнали там вогневі точки.

"Проходження цим шляхом самогубне", – пише автор.

Дещо раніше у мережі також опублікували відео, на якому видно бойовиків "Талібану", які виїхали в бік провінції

Нагадаємо, на півночі Афганістану залишилася одна провінція – Панджшер – яка не підкорилась радикальному руху "Талібан". Там знову вивісили прапор опору та збираються віська з інших провінцій, котрі не бажають здаватися талібам.


Попався: СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 15:50

Служба безпеки затримала поплічника народного депутата Нестора Шуфрича, якого підозрюють у фінансуванні Росгвардії, передають Патріоти України. Дослівно: "Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Ш...

Але чи вистачить політичної волі? Законопроект Конгресу дозволяє Байдену конфісковувати російські активи, – посол

четвер, 18 квітень 2024, 15:39

Запропонований у Палаті представників Конгресу США 21st Century Peace through Strength Act ("Акт про мир у XXI столітті через силу") передбачає конфіскацію російських активів на користь України та розширення санкцій проти Москви. Про це заявила посол У...