​Таліби живцем спалили молоду жінку через, бо їм не сподобалося частування, - правозахисниця

Бойовики Талібану живцем спалили молоду жінку на півночі Афганістану через те, що їм не сподобався обід в домівці, куди вони вдерлися. Про це розповіла правозахисниця, колишня суддя Наджла Аюбі, повідомляють Патріоти України з посиланням на The New York Post.

За словами Аюбі, дівчину змусили готувати для терористів, проте тим не сподобалися її кулінарні навички. Жертву звинуватили в тому, що вона «погано готувала», і вбили.

Правозахисниця, яка втекла у США, збирає повідомлення про побиття, шмагання та інші насильницькі напади на жінок. Також вона дізналася, що таліби забирають жінок в секс-рабство, причому рабинь відсилають в сусідні з Афганістаном країни в трунах.

Раніше в Афганістані командири Талібану зажадали від старійшин захоплених районів списки незаміжніх дівчат і жінок, щоб насильно видати їх заміж за своїх солдатів. Раніше норма стосувалася незаміжніх дочок у віці від 15 до 45 років, на цей час в рабство потрапляють і 12-річні діти.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...