​Таліби живцем спалили молоду жінку через, бо їм не сподобалося частування, - правозахисниця

Бойовики Талібану живцем спалили молоду жінку на півночі Афганістану через те, що їм не сподобався обід в домівці, куди вони вдерлися. Про це розповіла правозахисниця, колишня суддя Наджла Аюбі, повідомляють Патріоти України з посиланням на The New York Post.

За словами Аюбі, дівчину змусили готувати для терористів, проте тим не сподобалися її кулінарні навички. Жертву звинуватили в тому, що вона «погано готувала», і вбили.

Правозахисниця, яка втекла у США, збирає повідомлення про побиття, шмагання та інші насильницькі напади на жінок. Також вона дізналася, що таліби забирають жінок в секс-рабство, причому рабинь відсилають в сусідні з Афганістаном країни в трунах.

Раніше в Афганістані командири Талібану зажадали від старійшин захоплених районів списки незаміжніх дівчат і жінок, щоб насильно видати їх заміж за своїх солдатів. Раніше норма стосувалася незаміжніх дочок у віці від 15 до 45 років, на цей час в рабство потрапляють і 12-річні діти.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...