Там, де панує "рускій мір": Жителі ОРДЛО на колінах просили ОБСЄ провести додому, куди їх не пускають бойовики (відео)

У колаборантів почалася кампанія по цькуванню і знущанню над тими, хто їздить на підконтрольну Україні територію.

На КПВВ “Оленівка” люди похилого віку на колінах просили представників ОБСЄ допомогти їм потрапити до ОРДЛО, куди їх не пускають бойовики. Про це повідомляє блогер Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

“Подивіться на ці приниження і знущання. Ось так насправді ставляться до жителів Донбасу члени угруповання “ДНР”, які на словах нібито “захищають їх від фашизму”. Так буває, коли приходить “русский мир”, – ідеться в пості.

На відео видно, як чоловік спочатку стає на коліна перед представниками ОБСЄ, а потім лягає, поруч із ним стає на коліна жінка, а інша втирає сльози.

“Я встану на коліна, я лягаю. Дивіться всі, я вже не можу! Скільки можна знущатися? Це ж не поряд живемо. Я зараз піду через блокпост, мені плювати вже на все. Це просто жах. Телефонуйте, хлопці, ми вас не випустимо”, – сказав чоловік зі сльозами, після чого йому допомогли підвестися з землі.

Жінка, яка також стояла на колінах, сказала, що у неї болить нога після операції, інакше вона б також лягла. В коментарях Казанський зазначив, що бойовики пояснюють те, що не пускають людей додому в ОРДЛО, карантином, незважаючи на те, що з Росії в “ЛДНР” людей пропускають вільно.

“Просто у них почалася кампанія по цькуванню і знущанню над тими, хто їздить на підконтрольну територію”, – додав блогер.

Один із коментаторів написав, що в окупованому Криму “щось теж цікаве відбувається”. За його словами, тих, хто повертається з материкової території України, відправляють на 14 днів в обсервацію. Наголошується, що це стосується навіть тих, у кого кримська прописка або російський паспорт. У той же час жителі ОРДЛО в’їжджають в Крим без будь-яких обмежень, як і материкові росіяни.

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...