"Там дуже сильно працює ТБ": Олімпійський чемпіон розповів про складнощі у спілкуванні з родичами з Донецька

Олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв розповів про родичів, які живуть в окупованому Донецьку, передають Патріоти України.

Титулований український спортсмен зізнався, що йому складно спілкуватися зі своїми родичами, які залишилися на окупованих територіях, оскільки на них сильно впливає російська пропаганда.

"Бабуся, дідусь, дядьки залишилися в Донецьку. Але всі друзі з ким я мав контакт виявилися з правильною позицією - всі проукраїнські. Думаю, всі з ким я контактував - виїхали в Україну. Хто до, хто після. Я навіть не знаю, хто у мене в Донецьку залишився з друзів.

З бабусею і дідусем спілкуємося, але не кожен день, тому що важко. Там дуже сильно працює телебачення і коли я останній раз дзвонив по телефону, то запитав: "Як справи? Як здоров'я?" Такі питання, але попросив нічого іншого не говорити, тому що якщо я почну відповідати, це буде конфлікт, а я не хочу сваритися з ними. У них плюс-мінус проросійські погляди.

Не думаю, що можна сказати, що у всіх, хто зараз в Донецьку проросійські погляди. Багато в соціальних мережах, ТікТок, Instagram, де бачиш фото і відео, і дуже багато людей проти всього цього. Але не можуть виїхати, не можуть що-небудь зробити.

Наприклад, у мого батька є племінник і він хоче покинути Донецьк, але це не дуже легко. Є свої проблеми", - розповів Верняєв в інтерв'ю YouTube-каналу "Перший".

Нагадаємо, війна в Україні почалася рано вранці 24 лютого, коли РФ приступила до масштабного вторгнення. Український спротив російській агресії триває вже 162-й день.

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...