Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного вокзалу, передають Патріоти України.

"Є влучання біля залізничного вокзалу. Попередньо, п'ятеро людей постраждали — три жінки та двоє чоловіків. Деталі встановлюються. Усі служби працюють на місці", — розповів Синєгубов.

Проте за кілька хвилин стало відомо, що кількість постраждалих збільшилася до семи. За інформацією прессекретаря Олега Синєгубова Олени Шаповал, людей під завалами немає. Постраждалі отримали легкі осколкові поранення. У Балаклійській міській військовій адміністрації закликали мешканців не наближатися до залізничного вокзалу.

Окупанти активізували штурми на півдні України: У ЗСУ назвали три гарячі точки, де йдуть запеклі бої

неділя, 5 травень 2024, 10:30

Російські війська активізували штурми у районі Роботиного Запорізької області, Кринок Херсонської області та острова Нестрига. Про це повідомив начальник Обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Дмитро Плетенчук в ефірі телемар...

Стихія "допомогла" самоліквідуватись: У Чорне море з Криму віднесло човен із російськими строковиками

неділя, 5 травень 2024, 9:54

В окупованому Криму віднесло в море човен із строковиками з республік Північного Кавказу, розповів гауляйтер республіки Північна Осетія - Аланія Сергій Меняйло. Нині їхні пошуки продовжуються. За словами Меняйло, він отримав відеозвернення від однієї з...