Там ідуть найкривавіші бої: У ЗСУ назвали напрямки, на яких російські окупанти зазнають величезних втрат

Речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий повідомив, на яких напрямках російські окупанти зазнають найбільших втрат. Про це він розповів 8 листопада в ефірі інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

"Бахмут, Авдіївка, Вугледар - це ті напрямки, де ворог несе величезні втрати. Це епіцентр російської війни зараз, там ідуть найжорстокіші, найкривавіші бої", - сказав він та додав, що на цих ділянках фронту ворог застосовує усі види озброєння, які має, насамперед - артилерію, реактивні системі залпового вогню (РСЗВ) та авіацію.

Варто зазначити, що раніше у Генштабі повідомляли, що Бахмутський та Авдіївський напрямки на фронті наразі є найгарячішими. Там окупанти намагаються вести активні наступальні дії, але ЗСУ тримають оборону та відбивають ворога, завдаючи йому щодня значних втрат.

Так, тільки за позаминулу добу ЗСУ знищили понад 710 окупантів - найбільших втрат ворог зазнав на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Від початку широкомасштабного вторгнення втрати РФ в Україні перевалили за 77 тисяч особового складу.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...