"Там нет мирных, мочим всех": ЗСУ ліквідували окупанта, який вихвалявся вбивствами цивільних в Україні (фото)

На війні в Україні ліквідували чергового військовослужбовця армії РФ, який відзначився у мережі гучними висловлюваннями про вбивства мирних громадян. За вторгнення поплатився 26-річний рядовий Богдан Фотін із Хакасії. Про це повідомив офіцер ЗСУ, блогер Анатолій Штефан (Штірліц), виклавши у Twitter знімок окупанта, який у соцмережах був підписаний як Богдан Хорюшин, передають Патріоти України.

Смерть загарбника підтвердили і на його батьківщині. "Ранкові шкварки", – коротко прокоментував ліквідацію російського військового український офіцер.

Він не вказав на деталі смерті загарбника, але в росЗМІ повідомляють, що Богдан Євгенович Фотін був уродженцем селища Усть-Абакан Республіки Хакасія. Він поступив на строкову службу в місто Сіверськ Томської області, потім "продовжив військовий шлях" в Югрі, а далі повернувся до свого регіону і служив в Абаканській залізничній частині в званні рядового.

За свої 26 років росіянин встиг двічі виконати "бойові завдання" у Сирійському Алеппо, а також був нагороджений медалями "за військову звитягу другого ступеня" та участь у військовій операції в Сирії.

15 червня він вирушив на війну в Україну, а вже 27 червня знайшов смерть на українській землі. Пропагандисти називають окупанта "справжнім патріотом, чоловіком та захисником". Щоправда, чого саме, не вказують.

А ось сам він, ще до відправлення на територію України, 1 червня 2022-го, відкрито вказав на мету російського вторгнення, залишивши цинічний коментар у мережі. Окупант заявив, що в нашій країні немає мирних громадян, і російська армія "мочить усе на своєму шляху". Водночас наголосив, що накази військового керівництва не обговорюються.

У Instagram росіянин публікував фото мотоциклів та автомобілів, останнім був знімок подарунка до 23 лютого – шоколаду в формі пістолета. Деталі смерті військового путінської армії, який хвалився вбивствами українців, невідомі.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...