"Там просто катастрофа": Жданов розповів, куди відправлять помирати мобілізованих у РФ

Росія планує закривати необстріляними і низько мотивованими солдатами всі напрямки на фронті, але це тільки погіршить стан російської армію. Військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов в інтерв'ю "Главреду" пояснив, що ситуація в окупантів на фронті плачевна, передають Патріоти України.

"На всіх напрямках. Там просто катастрофа - росіяни просідають на всіх напрямках. Єдиний напрямок, де вони більш-менш тримаються, та й то через те, що ми там не проявляємо активність - Запорізький. На всіх інших напрямках у них величезні проблеми: Донецький – тримається за рахунок ПВКшників, Харківський і Херсонський – просідають, і ЗС РФ відступають, у них там просто почнеться катастрофа, якщо вже зараз туди не почнуть накидати людей", - зазначив експерт.

Також Жданов підкреслив, що мобілізація позиції росіян не врятує. "Це лише збільшить кількість втрат РФ. Україні ж все це може зіграти на руку, тому що погіршить стан російської армії на всіх напрямках", - підсумував військовий експерт.

Але чи вистачить політичної волі? Законопроект Конгресу дозволяє Байдену конфісковувати російські активи, – посол

четвер, 18 квітень 2024, 15:39

Запропонований у Палаті представників Конгресу США 21st Century Peace through Strength Act ("Акт про мир у XXI столітті через силу") передбачає конфіскацію російських активів на користь України та розширення санкцій проти Москви. Про це заявила посол У...

ППО посилиться: Виробник IRIS-T обіцяє надіслати ще одну систему в Україну "за кілька тижнів"

четвер, 18 квітень 2024, 15:30

Гельмут Раух, керівник збройової компанії Diehl Defense, яка виробляє засоби протиповітряної оборони IRIS-T SLM, анонсував доставку ще одніє системи в Україну за кілька тижнів, передають Патріоти України. Деталі: Раух прибув до Києва разом з групою під...