"Там тоже надо бороться с сатанизмом": Кадиров розмріявся про фейковий референдум у Польщі

Глава Чечні Рамзан Кадиров продовжує мріяти про те, що після закінчення війни в Україні (у якій, як він вважає, переможе РФ) і намагатися залякувати інші країни. Цього разу об'єктом його погроз знову стала Польща. Поплічник російського диктатора Володимира Путіна розмріявся про "демілітаризацію" та "денацифікацію" цієї держави. Про це Кадиров написав у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Він видав, що хоче боротися із сатанізмом по всій Європі і насамперед саме на території Польщі. Нова порція погроз Кадирова на адресу Варшави послідувала за новиною про те, що Польща запросить більше зброї у Сполучених Штатів Америки. "Тепер і Польща клянчить озброєння у Штатів...У рамках підтримки України Варшава примудрилася виснажити власні військові ресурси, і тепер вона збентежена", – написав він.

Кадиров додав, що поляки нібито "вчасно схаменулися". Глава Чечні також заявив, що Росія може вдатися у Польщі до свого улюбленого методу розпалювання конфліктів – провести в одному з регіонів фейковий референдум про "незалежність". Цьому сприятиме складна, за його словами, ситуація в країні.

"У липні пройде щорічний Марш автономії Сілезії, який щоразу приваблює все більше і більше учасників. На мене, так цей регіон Польщі заслужив особливий незалежний статус, і там вкрай необхідний референдум, під час проведення якого Росія може надати організаційну допомогу", – пише Кадиров.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...