"Там висіли білборди "Росія тут назавжди": Пропагандист Кремля "аргументував" необхідність захоплення Куп'янська (відео)

Одіозний російський пропагандист Сергій Мардан розмріявся, що путінські окупанти захоплять місто Куп'янськ Харківської області. Рупор Кремля аргументував, що місто має бути захоплене, бо там висіли плакати "Росія тут назавжди". При цьому Мардан заявив, що війна перейшла у новий формат після поразки окупантів на Харківщині у 2022 році. Фрагмент пропагандистського шоу опубліковано в Telegram, передають Патріоти України.

Українофоб видав ахінею, що Куп'янськ це нібито "російське місто", бо там висіли триколори та плакати "Росія тут назавжди". Крім того, пропагандист попросив росіян не іронізувати, що "другій армії світу" доводиться боротися за районний центр.

"Куп'янськ – це російське місто. Йдеться про звільнення російської території. Там висіли білборди "Росія тут назавжди". Тому відповідаючи особливо іронічним, які кажуть, ну, типу, планували одне, а в результаті б'ємося за хатинку лісника, б'ємося за Куп'янськ…може й так. Але є принципова різниця. Там, де висів російський триколор, там має висіти у будь-якому разі російський триколор", – видав ахінею українофоб.

Крім того, неадекват поскаржився, що російським окупантам доводиться боротися за Куп'янськ через поразку армії РФ у Харківській області у 2022 році, яку в Росії досі називають "перегрупуванням". При цьому Мардан додав, що саме через цю поразку диктатор Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію.

"Доводиться відбивати його так важко і такою кров'ю внаслідок того найзнаменитішого харківського перегрупування 2022 року, в результаті якого часткову мобілізацію було проведено, і війна перейшла у досконалий новий, справжній формат", – заявив пропагандист.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...