"Там Захід поставив свою людину": Лавров дав зрозуміти, за яку країну після України РФ має намір "узятись"

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що "наступною Україною" може стати Молдова. Чиновник вважає, що Захід поставив на чолі держави "свою людину". Про це він сказав росЗМІ 2 лютого, передають Патріоти України.

"Зараз на цю роль розглядають Молдову", - сказав Лавров, відповідаючи на запитання, яка країна-сусідка Росії може піти шляхом України.

Російський чиновник традиційно звинуватив Захід у втручанні в справи країн пострадянського простору. За його словами, на чолі Молдови поставили "свою людину". "Змогли поставити досить специфічними методами, далеко не вільнодемократичними, на чолі країни президентку, яка просто рветься, сама рветься до НАТО, вона має румунське громадянство, вона готова об'єднуватися з Румунією і взагалі готова практично на все", - заявив Лавров, маючи на увазі президентку Молдови Маю Санду.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...