"Танчик бачиш, там х*й лазить": Як український боєць знищив окупантів за допомогою "Стугни" (відео)

Український протитанковий ракетний комплекс "Стугна-П" трощить танки окупантів нарівні з американськими Javelin та шведськими NLAW. Це доводить нове ефектне відео роботи наших операторів із нашого ПТРК, зазначають Патріоти України із посиланням на Генштаб ЗСУ.

Скарбничка української "Стугни" поповнилася ще одним російським танком, який вдалося знищити завдяки майстерній роботі наших операторів. При цьому, судячи із кадрів, український військовий тільки вчиться керувати ПТРК, а допомагає йому досвідченіший колега. Той наголошує: поцілити в танк треба до моменту, поки той не завівся. І нашому новобранцю вдалося це зробити!

"Рубрика #єТАНЧИК. Оператори ПТРК "Стугна-П" зі складу Сухопутних військ та Територіальної оборони продовжують нищити російських окупантів", – підписали відео влучної роботи ЗСУ.

Наприкінці відео чути, як радіють оператори "Стугни-П". Погодьтеся: кадри, як українські військові нищать окупантів з українського ПТРК, можна дивитися вічно.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...