Тандем "корабельних сосен" дав пояснення: Призначення Шкарлета "слуги" не переголосовуватимуть, керівництво фракції проти заходів, вжитих Радою щодо "кнопкодавства"

Питання переголосування за кандидатуру міністра освіти і науки не стоїть на порядку денному. Про це заявив голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко під час підсумкової пресконференції партії, котра відбулась за його участю та участю голови фракції Давидом Арахамією, зазначають Патріоти України.

Скандальний політик так відповів таким чином на запитання, що робити в разі публікації відеодоказів з камер УДО кнопкодавства під час голосування за міністра освіти. Пан Корнієнко наполягає, що в "Слузі народу" кнопкодавства під час голосування за Шкарлета не було.

"Що стосується ОПЗЖ - вони самі за себе відповідатимуть. Щодо ситуації загалом і результатів, Разумков оголосив після наради про Пакт дій, про які ми домовилися - установка додаткових камер у ложах, відключення так званих вільних місць", - сказав Корнієнко.

Відповідаючи на запитання про можливе переголосування призначення міністра освіти, Корнієнко сказав: "За регламентом неможливо переголосувати, бо пан Шкарлет склав присягу, повноваження члена Кабінету Міністрів починаються від моменту прийняття посади".

У свою чергу голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія оголосив ,що виступає проти відключення робочих місць у парламенті, які не закріплені за жодною з фракцій. Таке рішення прийняли парламентські фракції після заяв про кнопкодавство в Раді.

Про це Арахамія заявив під час підсумкової пресконференції партії, передає кореспондент Цензор.НЕТ.

"Я особисто не був на нараді (після якої було запропоновано відключити робочі місця в парламенті, які не закріплені за жодною з фракцій, - ред). Голосував би точно проти цього, тому що люди переміщаються по залу, і вони з карткою переміщаються, якщо ти не встигаєш добігти до свого місця - так можемо просто втрачати голоси", - сказав Арахамія.

"Тут є нюанси, подивимося, як це запрацює", - додав він.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...