"Танк-снайпер": Американські військові показали незвичну тактику використання Abrams та БМП Bradley (відео)

Армія США готується воювати не тільки в жарких умовах Близького Сходу, а й в лісистій місцевості Європи, зазначають Патріоти України.

"Що може бути страшніше ніж бачити танк, який у вас стріляє?"

"Не бачити його", – так у Армії США описали короткий відеоролик з незвичною тактикою використання танків Abrams та бойових машин піхоти Bradley.

На відео можна побачити, як замасковані бронемашини – основні бойові танки Abrams та бойові машини піхоти Bardley – ховаються у хащах в очікуванні ворога, нагадуючи цим загін снайперів.

"Чи не варто нам звернути увагу на "снайперські танки" як постійне явище?" – задаються питанням у Армії США. Якщо звернути увагу на місцевість, в якій "засвітилася" снайперська тактика для танків та бойових машин піхоти США, можна зробити простий висновок щодо того, що в Армії США готуються воювати не тільки в жарких умовах Близького Сходу, а й в лісистій місцевості Європи.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...