"Танк згорів. Механік загинув. 25 років хлопцю": Окупант поскаржився на втрати армії РФ в Україні (аудіо)

Військові ворожої армії РФ продовжують скаржитись на втрати, який зазнають на війні в Україні. Маючи в своїх лавах багато загиблих і поранених, не менш гірко окупанти "переживають" за підбиті танки. У цьому зізнався своєму другу один із путінських вояків. Аудіоперехоплення їхньої розмови оприлюднило Головне управління розвідки українського Міноборони, передають Патріоти України.

"Танк згорів. Ще в червні. Механік загинув. 25 років хлопцю. З Іванового, Нижній Новгород, десь там", – відповів загарбник на запитання, як у нього справи. Окупант емоційно прокоментував уточнення друга, чи обстрілюють їхні позиції: "бл*дь, артилерія просто є*ашить щоденно". А в іншому, мовляв, усе більш-менш нормально, ось тільки "загиблих до*уя".

"І "300-х". Ні, ну не зараз, а останнім часом. Принаймні там, де я перебуваю, "200-х" мало. У перші дні липня було більше", – зізнався російських військовий.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...