Танки, САУ, броневики, тягачі для поліських болот: Білоруські ЗМІ показали російську техніку, яка прибуває в Білорусь

Для проведення військових навчань під назвою “Союзна рішучість-2022”, які повинні пройти 10 лютого, з Росії в Білорусь прибуває військова техніка, повідомляють Патріоти України з посиланням на білоруське видання Zerkalo.io.

Ешелони з російською військовою технікою прибувають на залізничні станції Білорусі, незважаючи на те, що до офіційного початку військових навчань залишається ще більше двох тижнів.

Читачі надіслали журналістам відеозапис, знятий 22 січня. На ролику видно Російські бронеавтомобілі “Тигр”. При цьому техніка не озброєна гарматами, кулеметами або гранатометами.

Крім того, на платформах можна побачити 10 бойових машин піхоти БМП-3 зі скорострільною гарматою, яких немає на озброєнні білоруської армії. Також на ролику видно гусеничні тягачі МТЛБ, здатні буксирувати вантажі.

Після тягачів на залізничних платформах стоять танки, серед яких були упізнані Російські Т-80БВ, а також 120-міліметрові самохідні артилерійські установки “Нона-С”.

Джерело, що надіслав відео білоруським журналістам, стверджує, що залізничний ешелон з російською військовою технікою рухався в бік Барановичів.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...