Танки скінчилися: Шойгу скасував "танковий біатлон" у Росії

На тлі колосальних втрат бойової техніки в Україні російське Міноборони вирішило скасувати так званий "танковий біатлон" у поточному році. Про це анонімні джерела з Міністерства розповіли російському виданню ТАСС, передають Патріоти України.

Повідомляється, що "Армійські міжнародні ігри", більш відомі як "танковий біатлон", тепер будут проводити раз на два роки, а не щорічно, як було досі. Пропустити вирішили якраз поточний рік, а наступні ігри проведуть в 2024 році. Це рішення ухвалили кілька тижнів тому, але офіційно про нього поки не оголошували. Причини даного рішення не називають зовсім.

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...

Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:05

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку. У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інф...