Танки та ATACMS? США збираються оголосити про додаткову допомогу Україні вже наприкінці цього тижня, - Кірбі

США можуть оголосити про додаткову допомогу Україні вже наприкінці цього тижня

Білий дім може оголосити про додаткову допомогу Україні вже наприкінці цього тижня. США докладуть зусиль, щоб притягнути президента Росії Володимира Путіна до відповідальності за будь-які воєнні злочини.

Про це заявив спікер Ради національної безпеки США Джона Кірбі, вказує CNN. При цьому спікер Білого дому не відповів, чи будуть у пакеті танки для українців.

"Ви продовжите чути про додаткові пакети допомоги в галузі безпеки, додаткових озброєнь та коштів для України, які надходять зі Сполучених Штатів, можливо, вже наприкінці цього тижня", - сказав Кірбі.

Він заявив, що "не хоче випереджати те, про що не оголосили".

"Ми продовжимо модифікувати ці пакети так, щоб вони відповідали потребам України. Якщо ми не можемо цього забезпечити, ми працюватимемо з іншими союзниками та партнерами", - сказав він.


Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...