Танки ЗСУ рознесли посадку з окупантами на Бахмутському напрямку: Сирський показав відео

Захисники України знищили низку позиції російських окупантів у лісопосадці на Бахмутському напрямку. По ворогу наші воїни ефектно відпрацювали танками, передають Патріоти України.

Кадри цієї "бавовни" було знято з висота за допомогою дрона. Відео опублікував командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.Він уточнив, що саме бійці 3-ї окремої штурмової бригади танками рознесли посадку із росіянами під час штурму позицій ворога під Бахмутом.

На кадрах видно лісосмугу, по обидві сторони якої розташовані всіяні вирвами поля. Воїни ЗСУ вели точковий вогонь по місцях, де між дерев нарили траншей військовослужбовці російської армії. "Сили оборони працюють. Продовжуємо рух вперед", – коротко прокоментував кадри генерал-полковник української армії.


Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...