Таргани і бруд: У мережу злили шокуючі фото гімназії, де навчався Зеленський

У гімназії №95 в Кривому Розі, де навчався свого часу президент України Володимир Зеленський, грубо порушують норми законодавства. Це, зокрема, стосується їдальні навчального закладу, передають Патріоти України.

Так, ведуча програми "Ревізор" Юлія Панкова, яка побувала в гімназії, перевірила, в яких умовах готують парові котлети, картоплю пюре, запашні булочки і вітамінний компот - саме такі страви найчастіше пропонують в шкільних їдальнях.

Як тільки Юля зайшла на кухню, її тут же зустрів непроханий гість - тарган. Правда, за словами ведучої, незважаючи на наявність комах, у приміщенні було чисто.

"Кухаря дотримувалися норм зберігання продуктів і товарного сусідства в холодильниках. Крупи в коморі стояли на піддонах", - зазначила Панкова. Але те, що на роздачі страв кухар була з довгими нігтями і брудними руками, Юлю відверто шокувало.

"Дівчина контактувала "голими" руками з готовою їжею. Мій люминометр - прилад, який визначає ступінь забруднення, показав більше ста одиниць на долонях працівниці. Норма - до 30 одиниць. На жаль, це може стати загрозою здоров'ю учнів", - сказала ведуча "Нового каналу".

Зазначимо, що за 2019 рік у 38% українських шкіл та дитячих садків були знайдені порушення в організації харчування. Це стало причиною понад 600 отруєнь учнів.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...