Татаров тісно пов'язаний із росіянами. Тобто це взагалі не секрет, - Бутусов (відео)

Проросійські сили досить потужні і диктують президенту Зеленському, що треба робити, яку політику проводити.

Весь проросійський вплив в Україні зосереджено на тому, щоб лояльні до РФ люди, причетні до злочинів Януковича, зараз отримали важелі влади. Таку впевненість головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов висловив у розмові з ведучою програми "Всьо по бєспрєдєлу", повідомляють Патріоти України.

"Ми бачимо чіткий російський слід у керівництві і в оточенні Зеленського. Олег Татаров - це людина абсолютно проросійська. Співучасник розгону Майдану, на руках і на язиці якого кров людей, зараз, за Зеленського, отримав найбільшу владу в правоохоронних органах. Татаров тісно пов'язаний із росіянами. Він пов'язаний теж із колишнім заступником глави адміністрації Януковича Андрієм Портновим. Він був його офіційним адвокатом. Тобто це взагалі не секрет", - нагадав журналіст. Він підкреслив, що Портнов - також у ланцюжку російського впливу на президента через главу його Офісу Андрія Єрмака.

"Тобто створено систему впливу для того, щоб росіяни могли захищати свої інтереси в Україні", - заявив Бутусов. Він зазначив, що частиною цієї системи є Віктор Медведчук, якому чинна влада дозволила купити ще один телеканал.

"І він спокійно почувається. При цьому, до речі, мочить Зеленського. І зараз вони дозволили кандидату проросійської "Опозиційні платформи" навіть виграти рідне місто Зеленського Кривий Ріг. Виграти кандидату ОПЗЖ. Тобто навіть Зеленський особисто агітував за свого кандидата. І однаково програв рідне місто ОПЗЖ. Чому? Бо вони дають проросійським силам спокійно працювати в Україні. Це теж частина домовленостей", - упевнений журналіст.

Він закликав звернути увагу на дії проросійських чиновників і політиків: "Погляньмо на дії самого Олега Татарова. Ви подивіться, що робить ця людина. Його звинувачує НАБУ в корупційному злочині, в причетності до справи його подільника - його вже затримано за рішенням антикорупційного суду. Йдеться про експерта МВС. І після цього, коли такі сенсаційні речі робляться, сенсаційні звинувачення, які вимагають високої уваги, президент України мовчить. А Олег Татаров пише у своєму фейсбуці: "Я борюся із зовнішнім управлінням в Україні".

Джерело: Апостроф

"Потрібно більш активно нападати": Кадиров пообіцяв Росії взяти Одесу і Харків у травні

вівторок, 7 травень 2024, 16:54

Лідер Чечні Рамзан Кадиров поскаржився: Росії необхідно взяти Одесу і Харків цим травнем, підкресливши, що з Україною слід воювати жорсткіше та активніше, передають Патріоти України. Відповідну страшилку політик розповів з нагоди інавгурації свого прав...

“Двадцять п’ять років тому": Сі Цзіньпін пообіцяв "ніколи не забути" бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді

вівторок, 7 травень 2024, 16:38

Президент КНР Сі Цзіньпін пообіцяв “ніколи не забути” смертоносне бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді. Про це він заявив під час європейської поїздки, пише Bloomberg, передають Патріоти України. Як зазначається, заява Сі Цзіньпіня посилює ро...