Тато "підгадив": У старшої доньки Путіна виникли проблеми із бізнесом та з її нідерландським чоловіком

Російський журналіст, редактор The Insider Роман Доброхотов заявив, що дочка президента РФ Володимира Путіна, 36-річна Марія Воронцова розлучається зі своїм чоловіком, голландським бізнесменом Йоррітом Фаассеном. Видання припускає, що розпад сім'ї стався після того, як у Росії ввели санкції через війну в Україні, і тепер Воронцова нібито не зможе здійснити свої плани щодо відкриття розкішного медичного центру в країні-агресорі. Про розлучення Фаассенів Роман Доброхотов написав у коментарі під дописом у Facebook журналіста-розслідувача Сергія Канєва, який залишив РФ, але продовжує свою діяльність, повідомляють Патріоти України.

Другий заявив, що Володимир Путін "підгадив своїй старшій дочці", після того, як розпочав війну на українській території та накликав на свою країну масштабні санкції. "Путін непогано підгадив своїй старшій дочці Марії Фаассен (вона ж Воронцова). Донька має солідну частку в мегапроєкті будівництва суперсучасного медичного центру під Пітером. У планах було залучення пацієнтів з Європи та багатеньких шейхів із країн Перської затоки. А тепер, після нападу на Україну, які вже тут європейці та шейхи?" – написав Сергій Канєв.

Зазначимо, що Марія Воронцова є експертом із рідкісних генетичних захворювань у дітей. За останніми даними, вона заміжня за Йоррітом Фаассеном, який працював у Росії в компаніях "Газпромбанк-Інвест" і "Будтрансгаз". Пара має дітей.

Роман Доброхотов у коментарях під дописом Канєва написав: "Вони з Йоррітом розлучилися давно".

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...

Росія планує відправити в Україну понад тисячу "священників" РПЦ – ЦНС

субота, 4 травень 2024, 12:22

Росія планує відправити у зону бойових дій понад тисячу так званих "священиків" РПЦ. Вони, за задумом керівництва цієї структури, надаватимуть "духовну допомогу" російським окупантам, що вбивають людей на території чужої країни, передають Патріоти Укр...