"Тату, я люблю тебе": У мережі показали зворушливий малюнок на могилі загиблого воїна (фото)

Російська війна в Україні забирає багато життів як військових, так і мирних громадян нашої країни. Втрати внаслідок бойових дій з кожним днем стосуються дедалі більше сімей. Помирають люди різного віку та статусу. Сиротіють діти, передають Патріоти України.

У мережі показали могилу воїна, який загинув внаслідок повномасштабного вторгнення РФ. А на ній – зворушливий дитячий малюнок. Знімок опублікований на сторінці "Гідність нації" у Facebook.

На кадрі показаний хрест на могилі українського героя. Він укутаний прапором нашої держави. Нагорі хреста висить дитячий малюнок. Він виконаний у жовто-синіх кольорах – це дві маленькі ручки.

Але найбільше душу чіпає напис на дитячому творінні. У ньому розповідається про любов до найближчої людини – батька. "Тато, я люблю тебе!" – написала дитина, додавши червоне серце замість слова "люблю".

Судячи з почерку, дитина ще малих років. Страшно уявити, як він переживає загибель батька, який помер за рідну країну та його світле майбутнє через нелюдську агресію та загарбницькі амбіції російських окупантів.


Особливий торг? The Times розповіло, що Кемерон і Трамп обговорювали угоду щодо України, Сунаку довелося виправдовуватися

вівторок, 14 травень 2024, 16:23

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон і Дональд Трамп під час зустрічі у квітні обговорювали угоду про завершення війни в Україні. Про це пише газета The Sunday Times із посиланням на високопоставлене джерело. За їхніми даними, Кемер...

"Складно говорити": Дуда відповів, чи зможе Польща надати Україні системи Patriot

вівторок, 14 травень 2024, 15:47

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що його країна не має можливості передати Україні систему Patriot. Все через те, що країна сама тільки починає отримувати замовлені декілька років тому зенітно-ракетні комплекси. Про це пише PAP. Дуда заявив, що Пол...