Тбілісі захлинається в крові: Сотні постраждалих у ході антиросійських протестів

За даними медиків, кілька сотень людей отримали поранення в зіткненнях під парламентом Грузії у Тбілісі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Rustavi2.

Поки точна кількість постраждалих у результаті зіткнень на проспекті Руставелі невідома, оскільки людей відвозили в різні лікарні. Медики стверджують, що стан багатьох постраждалих важкий через поранення гумовими кулями в голову.

Більшість з госпіталізованих мають травми в області голови і кінцівок гумовими кулями. У кількох людей - поранення в області очей. Повідомляється, що одному з молодих учасників подій куля влучила в око, яке врятувати не вдалося. Більшість же мітингувальників доставили в лікарні через отруєння газом.

Постраждали кілька журналістів, зокрема, журналістка "Кур'єра" Тамар Багашвілі була поранена в руку, також постраждав оператор "Кур'єра" Леван Мелікідзе.

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі перервала свій візит до Білорусі й звернулася до нації.

Нагадаємо, 20 червня у Тбілісі почалися масові протести через скандал із російськими депутатами, які опинилися в парламенті. Один із росіян – депутат, який підтримує російську агресію – потрапив у крісло спікера.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...