Те, що Меркель з Байденом домовились з Путіним, не вирішує все: "Гра не закінчена, вона перейшла в овертайм", - МЗС про угоду щодо "Північного потоку-2"

Міністерство закордонних справ переконане у тому, що вчорашня угода не є кінцем історії навколо завершення будівництва газопроводу "Північний потік-2" для України. Кулеба запевняє у тому, що у нього є достатньо питань до партнерів стосовно імплементації домовленостей, повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву голови МЗС України Дмитра Кулеби.

"Щодо "Північного потоку-2". Вчора гра не завершилася, вона була переведена в овертайм. У нас є ще два тайми й серія пенальті, для того, щоб максимально захистити Україну. Не треба оцінювати німецько-американську угоду як кінець історії. Ще є багато речей", - відзначає Кулеба.

Голова МЗС відзначив, що у міністерства є достатньо питань стосовно страхування й сертифікації “Північного потоку-2”, а також щодо імплементації домовленостей вчорашньої угоди.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...