"Те, що робиться з Україною, глибоко засмутило мене": Ален Делон візьме участь в інтерв'ю з Зеленським

23 вересня президент України Володимир Зеленський дасть інтерв'ю французьким журналістам, програму "Face à Zelensky" вестиме Сіріл Віг'є, у ній також візьме участь актор Ален Делон, інформують Патріоти України.

У п'ятницю журналісти LCP, "Nice-Matin", "Ouest-France" та "20 Minutes" перебуватимуть у Києві, щоб взяти інтерв'ю у президента України. Програму за назвою "Face à Zelensky" (Обличчям до Зеленського) вестиме Сіріл Віг'є, вона транслюватиметься на телеканалах TV5 Monde та LCP.

Ален Делон також обміняється думками із Володимиром Зеленським. Відомий актор вийде на зв'язок із Франції, щоб поспілкуватися з українським президентом.

Кілька днів тому Ален Делон публічно підтримав Україну, записавши спеціальну програму для TV5 Monde про великого українського поета та відвідавши Український культурний центр у Парижі. Сцену знімали камери телеканалу TV5 Monde.

"Те, що робиться з Україною, глибоко засмутило і зворушило мене, тому я борюся за них", – сказав актор, дивлячись у камеру.

Діалог Володимира Зеленського та Алена Делона можна буде побачити у п'ятницю з інтерв'ю французьким журналістам. Відео транслюватимуть 23 вересня спершу на телеканалі TV5 Monde, а потім на LCP.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...