"Те, що відбувається, є ганьбою": Трамп жорстко відреагував на свідчення Йованович у Конгресі США

Американський президент впевнений, що йому не висунуть обвинувачення в рамках імпічменту.
Дональд Трамп. Фото: Рейтерс.

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп назвав ганебними публічні слухання Палати представників в рамках розслідування імпічменту, на яких виступила колишній посол США в Україні Марі Йованович. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN.

"Дуже сумно бачити людей, яким не дозволено ставити запитання. Я думаю, що це розглядається як жарт. Те, що відбувається, є ганьбою", – цитує CNN слова Трампа. Очільник Білого дому наголосив, що не вважає свій твіт на адресу Йованович "залякуванням". За його словами, у нього було повне право озвучити те, що він вважає за потрібне.

"У мене є право говорити. У мене є право на свободу слова, як і у інших людей, але вони забрали права республіканців", – додав президент у заяві. На питання про те, чи вважає він, що йому висунуть обвинувачення в рамках імпічменту, Трамп відповів: "Ні, я не повинен (бути притягнутий до відповідальності, – ред.)".

Нагадаємо, екс-посол США в Україні Марі Йованович заявила, що адміністрація Дональда Трампа призвела до деградації американської дипслужби та "зламу" українського напряму політики США.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...