Театр абсурду "вірного піхотинця Путіна": Кадиров отримав орден Кадирова

Адам Кадиров отримав ще один орден

Син голови Чечні Рамзана Кадирова та начальник відділу його безпеки 16-річний Адам Кадиров отримав орден Кадирова - найвища нагорода Республіки. Про це повідомив міністр Чечні з питань національної політики, зовнішніх зв'язків, друку та інформації Ахмед Дудаєв, передають Патріоти України.

"Це заслужене визнання його високих моральних якостей та відданості справі. Адам - істинний патріот батьківщини, який гідно представляє свій славний рід, будучи справжнім мусульманином та чеченцем", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що Орден Кадирова - найвища державна нагорода Чеченської Республіки. Орден був заснований у 2004 році на згадку про першого президента Чечні Ахмата Кадирова, який загинув внаслідок теракту того ж року.

Нагорода вручається "видатним державним та громадським діячам, громадянам та організаціям за виняткові заслуги, пов'язані з розвитком державності, досягненнями у праці, зміцненням миру, дружби та співробітництва між народами, які сприяють процвітанню та славі Чеченської Республіки". Орденом у тому числі нагороджені Рамзан Кадиров та його 18-річний син Ахмат, міністр республіки у справах молоді. Також його доньки Хадіжат (очолює Департамент дошкільної освіти мерії Грозного) та Айшат (очолює міністерство культури Чечні).

Адаму Кадирову 16 років. Минулого жовтня йому присвоїли звання Героя Чечні. Це сталося невдовзі того, як підліток (на той момент йому було 15 років) побив у грозненському СІЗО обвинуваченого у спаленні Корану.

Таки злам? Все більше американців вважають, що у війні перемагає Україна

вівторок, 27 серпень 2024, 0:30

Після початку операції ЗСУ у Курській області більше американців стали вважати, що наразі у війні перемагає Україна. Як повідомляє Голос Америки, про це свідчать дані опитування YouGov, передає Укрінформ, передають Патріоти України. Згідно з результата...

“Є загальна тенденція": Еекспертка розповіла, як на настрої в РФ вплинула Курська операція

вівторок, 27 серпень 2024, 0:17

Росіяни втомилися від війни, але на вулиці ніхто не піде. Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua розповіла російська політична аналітикиня Ольга Курносова, передають Патріоти України. “Є загальна тенденція до втоми від війни, звичайно ж. І Курська опер...