"Театр одного актора": Зеленський розповів, чому Путін після заколоту поїхав до Дагестану

Після заколоту "Вагнера" президент Росії Володимир Путін намагатиметься об’єднати суспільство, саме тому він поїхав до Дагестану, де має найменшу підтримку серед населення. Про це президент України Володимир Зеленський розповів у інтерв’ю CNN, передають Патріоти України.

Глава держави зауважив, що Дагестан став перши місцем, куди вирушив Путін після заколоту власника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина та його найманців.

"Зверніть увагу. Після цих всіх подій куди поїхав Путін? Куди він поїхав? Не пам’ятаєте? Я можу вам сказати. Так, дуже складно, Путін дуже рідко виходить на вулицю. Ми його бачимо тільки в кабінетах, точно не бачимо на природі тощо. Тобто він виходять із бункера, коли це дуже потрібно. Він поїхав у Дагестан. Так ось, якщо ви побачите аналітику, – в Дагестані найменша підтримка Путіна. Там загинуло дуже багато людей, яких він відправив помирати на війну. І там велика підтримка у Пригожина", – розповів Зеленський.

Він пояснив, що російський диктатор вирушає до складних регіонів РФ, щоб об’єднати суспільство довкола себе після бунту "вагнерівців".

"Що він робить? Він просто, як політичний звір, їде в Дагестан. Вони знімають театралізований ролик, як там йому якась кількість людей аплодує, щоб показати, що цей регіон за нього. Ось, що він робить: їде у складні регіони… Тобто це театр одного актора", – сказав український президент.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...