Течія майже віднесла у відкрите море: Борис Джонсон розповів, як ледь не потонув під час відпочинку

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон зізнався, що в тому році мало не потонув під час відпустки. Глава британського уряду розповів, що влітку 2020 року відпочивав у своїй резиденції в Шотландії, але подробиці моторошного інциденту зміг розкрити тільки зараз. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на New York Post.
Сам Джонсон не захотів вдаватися в подробиці, а лише підтвердив цю інформацію. Однак джерело в уряді, яке було знайоме з цією ситуацією, повідало, що прем'єр-міністр практично потонув під час відпустки. «Він майже потонув, його відносило морською течією все далі і далі. Але в якийсь момент він самостійно вибрався. Це могло обернутися катастрофою», - сказало джерело.
Потрібно зазначити, що цього літа Джонсон прийняв рішення пропустити відпустку в Шотландії. Втім, таке рішення ніяк не пов'язане з тим, що сталося з главою британського уряду рівно рік тому. Виявилося, що Джонсон просто не хоче їхати в Шотландію, оскільки раніше було розкрито місце розташування його резиденції, яке довгий час залишалося таємницею. Нагадаємо, раніше з Джонсоном стався невеликий конфуз на зустрічі з принцом Чарльзом. Під час церемонії відкриття пам'ятника почався дощ і глава уряду повівся не по протоколу.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...