'Техніка геноциду': Посольство РФ у Вашингтоні відреагувало на рішення США відправити в Україну ще 4 HIMARS

Посольство РФ у США

У посольстві Росії в США прокоментували новину про новий пакет допомоги США на суму 400 млн доларів, до якої ввійдуть також чотири ракетні системи залпового вогню HIMARS. Про це повідомляє ВВС, передають Патріоти України.

"Звернули увагу на заяву Пентагону про майбутнє відправлення в Україну ще чотирьох РСЗВ HIMARS. За цим рішенням стоїть нестримне бажання Вашингтона затягнути конфлікт за будь-яку ціну... Теза високопоставлених представників США про те, що ПВП (продукція військового призначення – ред.) використовується українцями в оборонних цілях, неспроможна", - зазначили у посольстві РФ. Там заявили, що зброя зі Сполучених Штатів застосовується для "знищення міст Донбасу".
Нагадаємо, до нового пакету допомоги від США, крім самих реактивних систем залпового вогню (HIMARS), увійдуть ракети до них, три тактичні машини, 1000 високоточних 155-міліметрових артилерійських боєприпасів, протибатарейні системи та запчастини.

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...