Техніка із позначками "V": У Білорусі фіксують нові переміщення військ ближче до України (фото)

У низці прикордонних районів Білорусі помітили нові пересування російських та білоруських військ. Про це у Telegram повідомляє білоруський журналіст, фотограф Антон Мотолько, передають Патріоти України.

Вранці по трасі М-10 в бік Калинковича рухалася техніка з ракетами для зенітних установок С-400 з позначками "V".

Крім того, на трасі М-5 помітили 7 вантажівок з ракетами для "Іскандерів". Неподалік Мінська зупинився вантажний поїзд з БМП-2. БМР-1К, БМП-1КШ. Йшло завантаження 120-ї окремої механізованої бригади.

В районі Гомеля зафіксували кілька медичних ПАЗів. О 18:00 годині за місцевим часом у південному напрямку від Мозирського району рухалися 7 вантажівок.

У березні стало відомо про те, що Лукашенко наказав військам Білорусі вторгнутися в Україну, проте, як писали ЗМІ, солдати вчинили бунт і відмовилися виконувати волю диктатора.

З початку відкритої війни РФ проти України Лукашенко віддав територію у користування росіянам. Саме з прикордонних полігонів Білорусі здійснюються ракетні обстріли українських міст. ЄС відкрито заявив про причетність Лукашенка до агресії РФ проти України.

Крига скресла? Очільник МЗС Британії повідомив, коли Україна отримає дозвіл на удари західним озброєнням вглиб РФ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:58

Рішення щодо зняття обмежень для України на застосовання західної далекобійної зброї по військових цілях на території Росії буде прийняте до початку зими. Про це у четвер, 26 вересня, заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі, перед...

На концерті Кобзона тримається підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 вересня

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:50

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.09.24 орієнтовно склали: