Технологія і нічого особистого: Адвокат, котрий подав до суду на зняття Зеленського з виборів, виявився провокатором

Андрій Хилько насправді не має юридичної освіти.
Андрій Хилько заявив, що голосував за Порошенка. Фото: соцмережі.

Адвокат Андрій Хилько був офіційним спостерігачем на виборах президента України. Саме він влаштував епопею з позовом проти кандидата в президенти Володимира Зеленського, вимагаючи скасувати рішення ЦВК про реєстрацію Зеленського на президентські вибори. Як відомо, суд розглядав позов ввечері 20 квітня, за кілька годин до другого туру виборів президента, передають Патріоти України.

Хилько наполягав, що команда Зеленського порушила Закон України і пішла на підкуп виборців. Підкуп нібито складався в поширенні квитків на дебати на НСК "Олімпійський" між Зеленським і Порошенком.

В кінцевому підсумку Хилько в позові було відмовлено, так як суд не знайшов порушення Закону в діях команди Зеленського. До речі, Хилько, який називає себе адвокатом, навіть не має юридичної освіти, в чому самі і зізнався. А в Штабі чинного президента незадовго до другого туру спростували інформацію про те, що Хилько є адвокатом Порошенка.

22 квітня Андрій Хилько вирішив знову нагадати про себе. На його сторінці в Facebook з'явилося привітання Зеленського з перемогою на виборах. При цьому Хилько в статусі до посту зазначив, що він відзначає особливий день. "Ну що, щиро вітаю нашу сім'ю, рідних і близьких, і особливо дружину незмінно впевнену в перемозі Володимира, хоч ми і не всім 100% складом голосували за нього, але рідні, друзі, товариші, дуже і дуже сильно підтримували і переживали за Володимира", - написав Хилько.

Він запевняє, що нібито сам голосував за Петра Порошенка.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...