"Технологи Путіна і Лукашенка фактично були задіяні технологами Зеленського", - Портников

У цивілізованому світі прес-конференції глав держав взагалі відбуваються щотижня.

Президент Володимир Зеленський використовує путінські технології, замість щотижневих брифінгів прес-секретаря. Про це сказав публіцист Віталій Портников, передають Патріоти України.

"Це (прес-марафон. - ред.) не є новою формою. Президент Росії Путін і Білорусі Лукашенко такі форми спілкування з аудиторією протягом останніх десятиріч вже використовують. Щорічні "лінії" з Путіним за участі величезної кількості журналістів, більшість з яких привозять з регіонів, щорічні прес-конференції Лукашенка, його зустрічі з російської пресою - це все один великий обман", - сказав він.

"У цивілізованому світі прес-конференції взагалі відбуваються щотижня. Президент США, або його прес-секретарі проводять брифінги щотижня. Щотижня розмовляють із пресою і повідомляють про свої актуальні дії. А журналісти задають гострі, серйозні питання. І це постійний контроль суспільства. Тому що журналісти посередники між ним і владою. І запитання, які турбують, задаються у постійному режимі.

Великі прес-конференції керівників держав відбуваються, але півтори-дві години максимум. Там задаються головні питання, які хвилюють країну. Технологи Путіна і Лукашенка фактично були задіяни технологами Зеленського. Коли людина розмовляє з журналістами, народом годинами, втрачається головне, чуєте білий шум.

Вмикаєте телевізор зранку - він говорить, відходите від телевізору - він говорить, приходите на обід - говорить, приходите ввечері з роботи додому - тільки закінчив. Ну яка людина реально, якщо це вже не якийсь божевільний, який просто сидить і дивиться в екран, може це все подивитися повністю?", - зауважив Портников в ефірі телеканалу "Еспресо ТВ".

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...