Телеканали Медведчука активно рекламують російську "вакцину" проти COVID-19 (скріншоти)

На телеканалах проросійського політика, кума президента РФ Віктора Медведчука NewsOne, 112 і ZIK активно рекламують російську "вакцину" проти COVID-19 і її можливе виробництво в Україні. Журналісти зафіксували рекламу російської "вакцини" в ефірах телеканалів 9 грудня, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, телеканали транслюють поїздку Медведчука в Москву, під час якої він домовився про передачу Україні технології виробництва російської "вакцини" "Спутник V". Як стверджує телеканал NewsOne, РФ тепер готова передати не тільки "вакцину", але і саму технологію виробництва і сировину для цього. Медведчук заявив, що взятися за виробництво російської "вакцини" в Україні нібито готова харківська фармакологічна компанія "Біолік".

Як зазначає телеканал, для виробництва такої вакцини в Україні потрібна тільки державна реєстрація. Таку ж інформацію про російську "вакцину" поширює і телеканал ZIK та "112 Україна". "На сьогодні (російська вакцина "Спутник V". - Ред.) успішно пройшла випробування на майже 19 тисячах добровольців. Уже понад 50 країн світу заявили про готовність закупити вакцину "Спутник V", - стверджують у сюжеті телеканалу ZIK.

Джерело: Цензор.НЕТ

Готують дітей до війни: Окупанти влаштували змагання з пілотування БПЛА серед школярів у Скадовську

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:22

За даними національного спротиву, російські окупанти у тимчасово окупованому Скадовську влаштували для школярів змагання з пілотування БПЛА. Деталі: У повідомленні спротиву зазначають, що у турнірі з пілотування БпЛА змагалися школярі молодших класів (...

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....