Телеміст NewsOne таки відбудеться, у дещо іншому форматі: Пропагандистам Медведчука "братську руку" простягнула Москва

Росіяни заявили, нібито намагаються "забезпечити безпеку" українським учасникам заходу.

Журналістів NewsOne запросив у Москву на програму державний російський канал «Россия 1» після скасування телемосту. Про це повідомляє ТАСС, передають Патріоти України.

«Ми запрошуємо російських і українських учасників 12 липня, в п'ятницю, до студії телеканалу «Россия-1» в Москві. Тому, що переконані: «Треба поговорити!» - заявили в пресслужбі російського державного медіахолдингу, до якого входить «Россия 1». У РФ зазначили, що «в контексті останніх подій» холдинг врахує позицію представників NewsOne, які побоювалися за свою безпеку в разі проведення телемосту.

Нагадаємо, український телеканал NewsOne і заборонений в Україні пропагандистський телеканал «Россия1» анонсували проведення телемосту «Надо поговорить!» 12 липня о 18:00. Як відомо, президент Володимир Зеленський звернувся до українців у зв’язку із намірами телеканалу NewsOne провести телеміст «Надо поговорить!» із забороненим в Україні пропагандистським телеканалом «Россия1».

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман закликав журналістів та керівників каналу NewsOne відмовитись від проведення телемосту з російським пропагандистським каналом «Россия1». Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк засудив проведення телемосту телеканалу NewsOne з Росією і заявив, що в РНБО працюють над відповідним питанням.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...