"Тело лежит в 100 метрах от моих позиций": Окупант пожалівся дружині на великі втрати й розповів про постановочні бої (аудіо)

Російські окупанти масово зазнають масштабних втрат на полі бою серед живої сили та військової техніки. Так, один із російських солдатів поскаржився своїй дружині телефоном на те, що у них немає можливості вивести тіла мертвих з фронту. Розмова була перехоплена. Аудіоперехоплення бесіди опублікувало Головне управління розвідки України, передають Патріоти України.

Як заявив російський окупант, армія РФ зазнає чималих втрат. Проте загарбники не мають нагоди вивозити тіла загиблих солдатів з поля бою. "Тіло лежить, 100 метрів від моїх позицій, його навіть забрати не можемо", – поскаржився військовий РФ.

Крім того, він заявив і про те, що командування ЗС РФ підносить російському народу спотворену картинку, адже дуже часто він бачив процес зйомки відео-боїв.

"Шойгу намагався зберегти посаду": Експерт пояснив, чому окупант так поспішали з наступом на Харківщині

понеділок, 20 травень 2024, 6:50

Військовий експерт Михайло Притула вважає, що Шойгу намагався зберегти посаду міністра оборони РФ, розпочавши наступ на Харківщині повністю непідготовленим угрупованням військ. Таку думку він висловив в етері "Еспресо". "Росіяни почали наступ на Харків...

Європа має готуватись до низки терактів, які можуть бути в найближчі півроку: Політолог вказав на велику небезпеку

понеділок, 20 травень 2024, 6:30

"Європейські країни мають готуватись до того, що в найближчі півроку може бути низка терактів по всій Європі. Особливо після теракту в ТРЦ "Крокус іті хол". Оскільки в Росії зрозуміли, що можуть використати цей теракт дуже ефективно у своїх цілях. Відп...