Темп не падає? Розвідка повідомила, скільки крилатих ракет X-101 РФ виробляє щомісяця

Щомісяця країна-окупант виробляє близько 50 крилатих ракет X-101. Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони у відповідь на запит Liga.net, передають Патріоти України.

Як зазначається, станом на початок повномасштабного вторгнення Росія мала на озброєння 440 ракет типу X-101. Протягом 2023 року було виготовлено 460 ракет такого типу.

Водночас зараз Росія має на озброєнні близько 160 ракет Х-101 і щомісяця виробляє 50 одиниць. На запитання щодо країн походження компонентів у розвідці зазначили, що для виготовлення ракет Х-101 90% деталей та обладнання західного виробництва імпортуються в Росію через Китай.

Спецпідрозділ ГРУ РФ вербує диверсантів в Європі через Telegram і TikTok: Що відомо про схему

четвер, 25 липень 2024, 22:30

Спецпідрозділ Головного управління Генштабу ЗС РФ організовує диверсії в Європі, вербуючи виконавців через Telegram і TikTok, пише розслідувальний центр "Досьє", який отримав доступ до документів, передають Патріоти України. Команда агентів Головного у...

"Бачимо зусилля": Ворог розглядає Запорізький напрямок як "перспективний", має дедлайни, - Братчук

четвер, 25 липень 2024, 22:15

Російське військове керівництво поставило своєму окупаційному контингенту в Україні завдання щодо просування у Запорізькій області на кількох напрямках. Також Кремль вважає цей відрізок фронту "перспективним". Про це заявив представник Української добр...