Теми обговорення були дуже дивними: Путін несподівано вночі скликав Радбез РФ

Пізно увечері в середу, 8 лютого, російський президент Володимир Путін вирішив зібрати нараду з постійними членами Ради безпеки. Офіційно головними темами наради називають підвищення пожежної безпеки та зниження ризиків паводків. Про це повідомляють російські пропагандисти, передають Патріоти України.

Відкриваючи нараду, кремлівський диктатор оголосив, що на нараді буде розгялнуто два питання. "Одне пов'язане з розвитком інфраструктури. Але це друге питання. А перше стосується заходів щодо підвищення пожежної безпеки та зниження ризиків виникнення надзвичайних ситуацій у паводковий період", - оголосив Путін.

Де саме у Росії "підгорає" чи в яких регіонах очікуються повені, у повідомленні не уточнюють. Як відомо із даних сайту моніторингу погоди ventusky.com, на всій території РФ утримується морозна погода і потепління не передбачається. Тож очевидно, мова йде не про стихійні явища.

Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...

"За службу в "Азові": У Росії до 18 років колонії засудили полоненого українця

субота, 4 травень 2024, 20:29

У Ростові-на-Дону, що у РФ, Південний окружний військовий суд засудив до 18 років колонії суворого режиму полоненого українця Владислава Плахотника. Там його звинуватили у службі в українському батальйоні "Азов", який в Росії назвали терористичним. Про...