Теоретично Росія може застосувати ядерну зброю, але після цього зникне з мапи світу: Огризко оцінив наслідки

Дипломат Володимир Огризко вважає, що якщо Росія наважиться на застосування ядерної зброї проти України, то це стане самовбивчим не тільки для путінського режиму, а й для РФ в цілому Таку думку він висловив у етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Якщо відрізати Росію від продажу нафти, то просто кінець для путінського режиму. Я не думаю, що в Кремлі настільки ідіотське оточення в Путіна, що воно не розуміє до чого це все йде. Тому, на мою думку, після того, як Україні дозволять бити західною зброєю по території РФ і наша армія почне методично винищувати все, що знаходиться на відстані 300 км, в Кремлі швидко знайдуться інші аргументи, щоб швидше припиняти цю війну", - пояснив Огризко.

За словами дипломата, Росію дуже жорстко попередили щодо застосування ядерної зброї.

"Їхні погрози щодо ядерної зброї вже не діють. Оскільки теоретично застосовувати ядерну зброю вони то можуть, але після цього просто зникнуть як країна. Це вже зрозуміло всім. Спочатку в Росію відправляли голову ЦРУ Бернса у 2022 році пояснювали, що так робити не можна. Зараз же в Кремль можуть зателефонувати вже на значно вищому рівні й теж пояснять до чого це може призвести. Очевидно, що такий крок буде самогубним для РФ", - додав він.

"Ми прийматимемо відповідні рішення": Путін зробив заяву щодо прямої участі країн НАТО у війні в Україні

четвер, 12 вересень 2024, 20:03

Застосування українською армією західної зброї великої дальності для ударів по Росії означатиме пряму участь країн НАТО у бойових діях. Таку заяву президент держави-агресорки Володимир Путін зробив у коментарі російським пропагандистам, передають Патрі...

Є загиблі та поранені, в тому числі рятувальники: РФ ударила з "Торнадо" по Боровій на Харківщині (фото)

четвер, 12 вересень 2024, 19:53

Російські окупаційні війська, використовуючи тактику "повторного удару", 12 вересня обстріляли Борову Харківської області, двоє людей загинули, є поранені. Про це повідомляють у Telegram прокуратури регіону, передають Патріоти України. За даними слідст...