"Тепер - лише на наших умовах!": Скандальна Полякова зібралася піти в політику

Українська поп-діва Оля Полякова заявила про свої політичні амбіції. Інформацію підтвердив її продюсер Михайло Ясинський, повідомляють Патріоти України.

За його словами, Полякова зможе позбавити країну "середньовічних мужикуватих рефлексів у політиці" і уточнив, що Україна — історично матріархальна держава, тому саме жінки повинні бути її головним "політичним інструментом". Про це він написав на особистій сторінці в Facebook.

"Зараз я на відпочинку, але щойно приїду — ми заявимо про свої політичні амбіції. Я не жартую. На сьогодні головне, що ви маєте знати — це будуть тільки жінки! Сильні, самодостатні, порядні. Звісно ж, красиві. І душею, і помислами! Хто, як не вона", — висловився Михайло, очевидно натякаючи саме на Олю Полякову. Також у своєму пості він розмістив її фото.

Ясинський пояснив, що Полякова має на меті позбавити країну середньовічних принципів не тільки у ставленні до жінок, але і до дітей, суспільства, політики, культури.

"Саме українські жінки — справжні аборигени цієї землі і точніше за інших відчувають її дух. Ми не Схід. Ми не Захід. Ми — Центр! Не ми мужикам, а вони нам. Як, втім, було завжди, але тепер — тільки на наших умовах . Жінки — головний політичний капітал цієї матріархальної країни!" підсумував Михайло.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на повідомлення. Багато з них уточнили, що якщо Полякова дійсно піде в політику вони обов'язково за неї голосуватимуть.

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...