Тепер 23 серпня: Окупанти оголосили черговий вихідний на ЗАЕС

Після чергового загострення на Запорізькій АЕС, окупанти продовжують тримати ситуацію в напрузі. Вони оголосили ще один вихідний. Цього разу окупанти відправляють працівників ЗАЕС "на відпочинок" 23 серпня – напередодні Дня Незалежності. Про це ЗМІ повідомили джерела в розвідці, передають Патріоти України.

Окупанти намагаються продовжувати ядерний шантаж

За кілька днів це вже другий оголошений окупантами вихідний на ЗАЕС. Першим стало 19 серпня.

На тлі візиту до України Генсека ООН Антоніу Гутерреша, 18 серпня російське міноборони звинуватило Україну в нібито підготовці масштабної катастрофи на Запорізькій АЕС. росіян намагаються переконати в тому, що нібито для дискредитації їхньої країни хтось планує техногенну катастрофу.

Такі заяви російські ЗМІ тиражували увесь день 18 серпня, поки керівник російських військ хімічного, радіаційного та хімічного захисту ігор кирилов не заявив узагалі про можливість припинення роботи ЗАЕС через "українські обстріли".

Однак варто розуміти, що заяви росії про нібито підготовкою України тих чи інших дій варто сприймати радше як анонс їхніх власних "витворів".

росіяни за допомогою ядерного шантажу намагаються тиснути на Україну та світ. Усю цю ситуацію підігріла інформація від розвідки про те, шо окупанти оголосили вихідним днем 19 серпня – саме сьогодні, за брехливими заявами окупантів, мала б відбутися катастрофа. Попри всю напругу довкола ситуації, катастрофи не відбулося. Тому загарбники вирішили продовжувати свій тиск і використовувати для цього ЗАЕС – працівників станції знову "порадували" вихідним 23 серпня.

Джерело: 24 канал

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...