"Тепер "Азов" - це вся Україна": У мережі з'явилося відео "роботи" українських захисників по ворогу

У мережі з'явилося відео знищення російських окупантів в Україні підрозділами "Азова". Вони дістають ворога у різних частинах країни, передають Патріоти України.

Ролик у Telegram опублікував екскомандир полку "Азов" та керівник Центрального штабу Нацкорпусу Максим Жорін із позивним "Мосе". На ньому зафіксовано роботу трьох підрозділів: ССО "Азов", "Азов Дніпро" та "Азов Харків" (спецпідрозділ "KRAKEN").

"Вони прийшли знищити "Азов", але тепер "Азов" – це вся Україна! І в цій війні ми неодмінно переможемо!" – наголосив Жорін.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...