Тепер безальтернативний претендент від демократів: Обама підтримав кандидатуру Камали Гарріс на виборах нового президента (відео)

Подружжя Обама висловили підтримку Гарріс

44-й президент США Барак Обама разом зі своєю дружиною Мішель підтримали висування Камали Гарріс на вибори президента США від демократів. Про це мовиться у відповідному відео, опублікованому на платформі Xу п’ятницю, 26 липня, передають Патріоти України.

Обама опублікував відео телефонної розмови із віцепрезиденткою. Барак та Мішель Обама звернулися до Гарріс.

"Ми сказали їй, що думаємо, що з неї вийде фантастичний президент США і що вона має нашу повну підтримку. У цей критичний для нашої країни момент ми плануємо зробити все можливе, щоб вона перемогла у листопаді", - написав Обама.

Своєю чергою, Гарріс висловила вдячність за підтримку.

Раніше низка американських ЗМІ писала, що Обама проти висування Гарріс. Інші стверджували, що він від початку підтримував її, однак не хотів втручатися в процес заміни Джо Байдена.

"Українець вбиває українців - це як? Чи ти завербований?": Донька Фаріон в суді "рознесла" підозрюваного у вбивстві

п’ятниця, 26 липень 2024, 15:56

У Львові розпочався суд щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві колишньої нардепки Ірини Фаріон. Під час засідання донька філологині звернулася до 18-річного хлопця. Про це стало відомо під час засідання суду, передають Патріоти Україн...

"Не те що Росія їх бажає і намагається нав'язати": Коваленко пояснив заяву Кулеби про переговори з Росією

п’ятниця, 26 липень 2024, 14:50

Російська пропаганда використала максимально у своїх інтересах та поза контекстом фразу міністра закордонних справ Дмитра Кулеби про готовність України до перемовин з Росією. РосЗМІ не навели жодного контексту, в якому пролунала така заява, передають П...