Тепер буде бити окупантів: ЗСУ захопили ворожу БМД-4 з повним боєкомплектом (відео)

Військові Збройних сил України захопили бойову машину десанту російської армії. Тепер техніка окупантів знищуватиме їх самих, передають Патріоти України.

Адже БМД-4 дісталася захисникам із повним боєкомплектом. Про це повідомляє Telegram-канал APnews (щоб переглянути відео, доскрольте новину до кінця). На кадрах бійці показали "салон" російської бронетехніки, заповнений снарядами й речами її власників.

"Знову віджата техніка в окупантів. Цього разу це БМД-4. Ще й із повним боєкомплектом", – прокоментували українські бійці. Вони пожартували, що російські загарбники тікали від них так, що забули шолом, "а голову, здається встигли забрати".

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...