"Теперь говорят, что сын сгорел дотла": Мати строковика з крейсера "Москва" розповіла про спілкування з міноборони РФ

Мати російського строковика з потопленого крейсера Москва заявила, що, за словами представників міноборони країни-агресора, її син «згорів дощенту», передають Патріоти України.

У коментарі телеканалу Настоящее время росіянка сказала, що більше не вірить російській пропаганді, поскаржилася на «суцільну брехню» і заявила, що «тепер уже не розуміє, для чого це все потрібно було», маючи на увазі повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

"Померли внаслідок катастрофи?" Мене таке формулювання, по-перше, не влаштовує, я не згодна з тим, що мій син загинув... Якщо вони вважають по-іншому, я кажу: доведіть мені це... Вони тепер ще кажуть, що він згорів дощенту. Нова версія: у них усі згоріли дощенту... Типу пошукова робота у них іде. Як з'ясовується, взагалі жодної немає — ну, ми так думаємо. Тому що не знайти за... з 25 квітня до сьогоднішнього дня жодного навіть фрагмента тіла. Вибачте, це вже смішно», — каже жінка.

За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, сім'ї моряків із крейсера Москва змушують замовчувати інформацію про своїх загиблих родичів і намагаються не допустити витоку інформації.

Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...