Тепер їх контролюватиме ФСБ: Російські військові виводять техніку з ладу, щоб не доїхати до України, - ГУР Міноборони

Аби уникнути відправлення на війну, російські військові виводять з ладу свою бойову техніку. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"У військових частинах, які дислокуються поблизу державного кордону з Україною, напередодні відправки до зони бойових дій окупанти виводять техніку з ладу, аби підрозділ залишився на території РФ", - йдеться в повідомленні.

Виведення з ладу військової техніки у підрозділах, які командування планує відправити в зону активних бойових дій, набуває масового характеру, зазначають розвідники.

Один з підрозділів вивів з ладу 26 одиниць техніки. "Військовослужбовці 103 мотострілецького полку, що входить до складу 150 мотострілецької дивізії, лише протягом тижня розукомплектували та вивели з ладу 17 БТР-82А та 9 командно-штабних машин К1Ш1, які вже були готовими до завантаження на залізничні платформи", - сповіщаються в ГУР МО.

Через це командувач південного військового округу звернувся до ФСБ з проханням посилити нагляд за технікою та спостереження за окупантами, яких відправлятимуть на війну в Україну.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...